A fost desemnat "Cel mai bun antreprenor inovator din sectorul ÎMM pentru anul 2016".

Astăzi, 6 octombrie 2017, la Conferința Internațională a IMM-urilor, cu genericul “Specializarea inteligentă, motorul creșterii economice al regiunilor din Republica Moldova”, a avut loc Ceremonia de Premiere a câștigătorilor Concursului “ Cel mai bun antreprenor din sectorul IMM pentru anul 2016” .

O nouă etapă de colaborare în domeniul cercetării și inovării în domeniul automotiv și electronic cu instituții publice și mediul de afaceri din RM

O delegație din Slovenia de la Faculty of Information Studies in Novo mesto (FIS) a efectuat o vizită în Republica Moldova în perioada 25-26 septembrie 2017. Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a avut plăcerea de a fi gazda acesteia.

Masă rotundă: Proiectele de inovare și transfer tehnologic și impactul lor asupra dezvoltării naționale

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT) a organizat pe data de 24 august 2017 masa rotundă cu genericul „Proiectele de inovare și transfer tehnologic și impactul lor asupra dezvoltării naționale”, pentru informarea potențialilor aplicanți cu privire la concursul proiectelor de inovare și transfer tehnologic pentru anul 2018  

Concursului proiectelor Start-up 2017 și-a desemnat câștigătorii

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic a participat ieri 29 noiembrie 2017 la Pitching Day  organizat în cadrul Concursului proiectelor Start-up 2017, lansat de AITT, în comun cu Incubatorul de Inovare „Politehnica” al Universității Tehnice din Moldova.

Evenimentul a avut loc la Universitatea Tehnică a Moldovei , blocul 3

Concursul proiectelor sTARTUp

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic, în comun cu Incubatorul de Inovare „Politehnica” al Universității Tehnice din Moldova organizează Concursul proiectelor Start-up.

Scopul Concursului este de a contribui la dezvoltarea unui ecosistem antreprenorial inovativ eficient în Republica Moldova.

ANUNŢ privind prelungirea concursului proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018

Agenţia pentru Inovare şi Transfer Tehnologic din cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei prelungește concursul proiectelor de inovare şi transfer tehnologic pentru anul 2018.

Dezvoltăm inovațiile în regiuni cu suportul autorităților publice locale!

Evenimentul de brokeraj “Dezvoltarea inovațiilor în regiuni cu suportul autorităților publice locale” a fost organizat de Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT), cu suportul Parcului Științific și Tehnologic ”Tehnopolis” din Iași, România la data de 02 februarie 2018 în cadrul expoziției anuale "FABRICAT ÎN MOLDOVA", organizată de Camera de Comerț și Industrie a RM la cea de-a XVII-a ediție în perioada 31 ianuarie - 4 februarie 2018 la Centrul Internațional de Expoziții "Moldexpo" SA.

Peste 420 de agenți economici vor participa la cea de-a XVII-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2018

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic Vă invită la cea de-a  XVII-a ediție  a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2018, ce va avea loc în perioada 31 ianuarie-04 februarie 2018, la CIE „Moldexpo”

Târgul internațional de Invenții și Idei Practice INVENT- INVEST 2017

În premieră pentru Republica Moldova s-a desfășurat Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice „INVENT – INVEST 2017″, Ediția a VIII-a, organizat în data de 12-14 noiembrie  la Ungheni.

AITT are deosebită plăcere de a invita jurnaliști, bloggeri, participanți activi ai platformelor de socializare și activiști să participe la următoarele focus-group-uri

     În cadrul proiectului "Spațiu Comun pentru Industrii Creative și Culturale", Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic are deosebită plăcere de a invita jurnaliști, bloggeri, participanți activi ai platformelor de socializare și activiști să participe la următoarele focus-group-uri, care se vor desfășura într-o atmosferă informală!

Rezultatele expertizei a propunerilor de proiecte de inovare și transfer tehnologic depuse la concurs pentru anul 2018

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic anunță rezultatele expertizei proiectelor de inovare și transfer tehnologic depuse la concurs pentru anul 2018.

Programul TECNIOspring PLUS- noi oportunități de sprijin financiar pentru Cercetători și Agenți Economici

TECNIOspring PLUS, programul de bursă administrat de organizația ACCIÓ din Catalonia, Spania, oferă sprijin financiar propunerilor de mobilitate individuală cercetătorilor cu  experiență, în parteneriat cu o entitate gazdă. Parteneriatele sunt oferite de un contract de muncă cu durata de 2 ani cu scopul de a dezvolta și a participa la proiecte de cercetare aplicată în cadrul entității gazde.

Concursul Proiectelor de Inovare și Transfer Tehnologic pentru anul 2018 EEN LOGO IMP³rove agepi odimm ADR SUD CIVIC.MD- Portalul societății civile CCI LOGO